Samozřejmě můžete žít bez psa, ale nestojí to za to...

Předvánoční procházka 2016

26. listopadu proběhla poslední letošní společná akce Nadačního fondu Irský vlkodav a jeho příznivců. Jako každý rok jsme pořádali předvánoční procházku a následné posezení s předáním dárků pejskům i jejich majitelům.

Procházka byla moc hezká, sešli jsme se v Zelčíně u Mělníka a zakončili jsme posezením v hospodě U Bedřicha. Předtím jsme se ale prošli sady kolem vody a také kolem ohrad s koňmi. Psi se proběhli, že bylo poněkud blátivo si někteří vysloveně užívali.Procházka byla moc hezká, sešli jsme se v Zelčíně u Mělníka a zakončili jsme posezením v hospodě U Bedřicha. Předtím jsme se ale prošli sady kolem vody a také kolem ohrad s koňmi. Psi se proběhli, že bylo poněkud blátivo si někteří vysloveně užívali.
Za příspěvek do fondu byly k dispozici kalendáře i další předměty s psí a nadační tématikou – termohrnky,  vykrajovátka na vánoční cukroví, mýdla ve tvaru psí tlapky a letos i vánoční věnce a svícny. Veškerý výtěžek – 27.000,-Kč - byl přínosem do nadační pokladny na potřeby vlkodavů v nouzi.
Přítomni byli 4 nadační psi – Alf a Míťa Beránkovi, Mony, Culík a Ross. Dostali dárkový balíček obsahující něco pro zdraví a také něco na zub, dále krásný speciální psí adventní kalendář, který dostali i nemladší psí účastníci. Drobným dárkem bylo pamatováno na každého pejska i jeho doprovod. Dospělí dostali ručně vyrobené mejdlíčko ve tvaru psí tlapky (v irských barvách) a maličcí páníčkové čokoládový adventní kalendář.

Sešlo se nás opět víc než 100 :) lidí, vlkodavů i ostatních pejsků. Společnost byla opravdu pestrá a myslíme, že si všichni užili příjemné odpoledne.Sešlo se nás opět víc než 100 :) lidí, vlkodavů i ostatních pejsků. Společnost byla opravdu pestrá a myslíme, že si všichni užili příjemné odpoledne.
Všem, kdo se připojili, děkujeme. Mrzí nás, že někteří onemocněli a nemohli se účastnit, přejeme jim hlavně brzké uzdravení a těšíme se na setkání někdy příště. Přišli i noví přátelé a doufáme, že se z nich stanou přátelé „staří“ a uvidíme se zase na některé další nadační akci.
Všem přejeme krásné Vánoce, hezký, především klidný konec roku a do roku 2017 všechno nejlepší.