Samozřejmě můžete žít bez psa, ale nestojí to za to...

Předvánoční setkání 2014

Letošní předvánoční setkání bylo na Mikuláše a tak jsme ho pojali i s dárečky nejen1 proch pro pejsky, ale také pro dětičky a dospělý doprovod. Sešli jsme se v Hrazanech u Sedlčan, kde jsme si to byli obhlídnout už na jarní procházce.

Počasí tentokrát příznivé nebylo a tak nás mile překvapila vysoká účast. Nevíme přesně, ale podle počítání v restauraci a vzpomínání kdo jel domů hned po procházce, nás mohlo být i s dětmi ke stovce, přes 90 určitě. Pejsků, bylo nejméně 62. Samozřejmě především vlkodavové, ale zastoupeny byly všechny velikosti, jak je doloženo na fotografiích. Kompletní kolektivní fotka není, ale i tak je na té společné zachycena příjemná nálada. To ostatně na všech.

Příjemné bylo i posezení v hotelu, představili jsme kalendáře na rok 2015 a další nadační suvenýrky.
Ještě jednou všem děkujeme za účast a za podporu činnosti Nadačního fondu Irský vlkodav. Bez ní a bez vašich příspěvků by nebylo možné tuto činnost vykonávat a pomáhat psům v nouzi, psům, o které většinou jejich majitelé nemají zájem a kteří potřebují nový domov. Přejeme všem krásné prožití vánočních svátků a všechno nejlepší do nového roku.

Těšíme se na shledanou na nějaké nadační akci v roce 2015!